Of je nu op zoek bent naar een ceremoniemeester, hostesses of een promoteam, Ceremonie Service uit Temse kan je verder helpen.

Kiest u voor Ceremonie Service voor de begeleiding van uw huwelijk, dan sta ik, Kelly Servotte (zaakvoerster), persoonlijk voor u klaar. Sinds 2010 zorg ik er mee voor dat mijn koppeltjes de huwelijksdag krijgen waar ze altijd al van droomden. Het feit dat ik dit al 8 jaar mag doen beschouw ik als een groot compliment!

Mijn 20 jaar ervaring als hostess deel ik met mijn team. Een beurs, opening, netwerkevent, opendeur,…… samen met mijn hostesses zorg ik ervoor dat uw organisatie wordt vertaald in een professioneel en geslaagd event!

At your service,

Kelly Servotte

Nieuw voor 2018!

Na zeven jaar van prachtige koppels en mooie huwelijken, was het hartverscheurend om koppeltjes teleur te moeten stellen omdat ik maar op één geweldige bruiloft tegelijk kon zijn. Graag stel ik u dan ook voor aan mijn nieuwe rechterhand, Isabo Heirbaut! Zij zal me vergezellen in mijn missie om koppels bij te staan op één van de mooiste dagen van hun leven

“The only way to great work, is to love what you do <3"